čtvrtek 29. září 2011

Planety jsou zarovnány: Facebook je spartánský a iPad projektů uvedených Chcete-li spustit začátkem příštího týdne

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/frroMhgolOM/:
eclipse95

Dneska večer, Alexia našel a zaslali nějaké screenshoty z něčeho, co určitě vypadal jako mýtický " projektu Spartan ". Krátce poté, Facebook si dole na stránce se jedná. A to z dobrého důvodu. To byl projekt Spartan, jsme nyní potvrdil.

Jejda.

No, abych byl spravedlivý, jsem slyšel mnohokrát, že oni dělají ne vlastně říkají, že interně. To může být jméno, které vývojáři externí použití. Bez ohledu na to - všichni víme, o čem mluvím. Jedná se o HTML5, mobilní platformu, že Facebook je stavba v tajnosti měsíců. A teď je to hotovo. Ve skutečnosti to bylo provedeno na chvíli. Z toho, co jsem slyšel, že čeká na jednu věc ...

A to je místo, kde to opravdu zajímavé.

Na riziko znějící jako Chlapec, který křičel vlk, já jsem jen chtěl říct, že: Facebook je iPad aplikace se chystá spustit. To také bylo připraveno jít na chvíli teď, ale to bylo zvednut některými vnitřními sem a tam mezi Apple a Facebook. A projektu Spartan čeká na to iPad App.

Začátkem tohoto týdne, Mashable hlásil , že Facebook je iPad App zahájí v případě iPhone Apple letos v úterý. Za to, co stojí za to, co jsme slyšeli Facebook je vlastně plánuje spuštění App iPad na vlastní iPad / Spartan akce v pondělí. Ale pořád diskutovat o všech těchto funkcí s Apple. A Apple byl dobře znám pro změnu věci na poslední chvíli. Je možné, že chtějí zahájit Facebook to na jevišti v jejich případě předvést některé nové funkce HTML5 IOS 5 (která bude také oficiálně představena na akci).

Věřím, že v pondělí zahájí je nouzovou možnost. Facebook je zřejmě připraven jít s nebo bez Apple.

Minulý týden jsme zaznamenali, že hlavním vývojářem iPad aplikace Facebook je ponechán v znechucení nad zpožděním s aplikací. Znovu, toto je o Facebook / Apple vztah. Nevěřte aplikace je téměř připraven k několika měsíci? Tak proč to bylo v přímém kódu ?

Spartan byl také odloženo několikrát. V nedávné době jsme slyšeli hodně o spolupráci mezi Apple a Facebook na projektu. Dva (Facebook a Facebook iPad Spartan), jsou nyní spojeny v boku, jak se zdá. Jedna se nespustí bez té druhé. A zdá se, že vše je požehnáním od Apple.

Nenechme se však mýlit, že vztah mezi oběma společnostmi je jemná přinejlepším. Oba vědí, že by možná bylo lepší pracovat společně, ale oba také věří, že oni dělají ne vlastně se navzájem potřebují. Proto, tanec jsme vidět a slyšet o. Dva být frenemies. Ale spuštění Google + učinil jeden společný nepřítel zcela jasné ...

Tentokrát to opravdu vypadá, jako jsou planety vyrovnání. Zdroje na obou stranách naznačují hlavní Facebook/Apple/iPad/HTML5 oznámení se děje na počátku příštího týdne tak či onak. Tentokrát bych se vsadil proti němu.


Žádné komentáře:

Okomentovat