čtvrtek 29. září 2011

Oficiální Flickr App přijíždí na Android

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Cry8sKY1Pbo/:
flickrappp

Být uživatele Android, stejně jako uživatel Flickr je nebezpečné území poměrně dlouhou dobu. Tam bylo žádné oficiální aplikace, a třetí strany těch, které nebyly příliš horká. Naštěstí pro nás, Yahoo nakonec klesl aplikace Flickr, který má nejen své oficiální požehnání, ale nenasává vůbec.

Je to docela plný, a to nejen Photostream prohlížeče. Můžete, samozřejmě, podívejte se na vašich snímků nebo těch druhých, a na základě zkušeností je příjemná a Flickr-y. Dokonce si můžete přímo stáhnout obrazy v plné velikosti do e-mailu, nebo použít jako tapetu. Aplikace se spustí ve své činnosti, stream, i když, kde se zobrazují vaše poslední oblíbené a tak dále. Samozřejmě nikdo nemá rád své fotografie, ale předpokládám, dokonalejší fotografové jistě uvítají snadný přístup k nedávné komentáře a záliby.

Je tu pěkný malý fotoaparát aplikace tam taky. Můžete si vybrat různé poměry stran, použít filtry (pojmenoval podle místa a nedokonale zastoupeny v menu), přidávat údaje a odeslat přímo na sociální sítě a e-mailové adresy. A samozřejmě, že jít přímo na svůj účet Flickr stejně. Tady je ten, který jsem si pro demonstrační účely. To je "Java" filtr aplikován.

Ne Instagram-zabiják v žádném případě, ale opět se Flickr milovníci líbit. Bohužel nemůžete přidat k souborům, které by byly užitečné pro udržení svého mobilního snímky odděleně od "skutečné" obrázky.

Je to solidní malé aplikace, pokud máte na šířku pásma pro to (možná budete chtít využít wi-fi), a nepotřebují žádné z pokročilejších funkcí, jako skupin a sbírek. Doufejme, že budeme rozšiřovat podíl Společenství o něco více v příštím vydání. Více screenshotů a informací lze nalézt na Android Market . APP je jen tzv. "Flickr" a vydává Yahoo Inc, v případě, že se neobjeví pro hledání hned.



Žádné komentáře:

Okomentovat