čtvrtek 29. září 2011

Google a Samsung oznamují 11.října Událost: Nexus předseda Bezprostřední

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/9VP6CHUz2y4/:
samsungunpacked

Vypadá to, že čekání na nepolapitelný Nexus předseda může být brzy u konce. Samsung právě začala rozesílat zve na speciální Samsung / Google událost, která se koná 11. října v 11:30 v San Diegu. Toto téma není uveden, ale pozvání říká, že uvidíme, "co je nového od Android".

Prime, které se říkalo po několik měsíců, ale je ještě nepotvrzené, se očekává, že bude první zařízení se systémem zmrzlinou Sandwich - další významný update Android, který bude sjednocovat pro "mobilní" Gingerbread OS s 'tablet "Honeycomb.

Je to také čekal, že je zvíře specifikace-moudrý, s dual-core procesor, 4,5 "nebo 4,65" displej , a 4G. Jo, a moje oblíbená pověst: to má být spuštěn na špičkové Verizon 4G síť.

Google Nexus řady telefonů, které jsou součástí Nexus One a Nexus S již dříve, jsou unikátní v tom, že mají "vanilka" Android, a to bez jakéhokoli dopravce nebo OEM úpravy. Jsou také zpravidla první zařízení, získat aktualizace, jak jsou uvolněné týmu Android.

Byl jsem pomocí Nexus One jako svůj hlavní telefon za téměř dva roky a také používali Nexus S značně - oba jsou vynikající, a já jsem nečekal předsedy zklamat (i když jsem trochu znepokojen říká obrovské velikosti obrazovky).

Kromě Nexus předseda, může být případ i další funkce Samsung vyrobených zařízení se systémem Android - možná uvidíme tablet Nexus stejně.


Společnost: Google
Datum spuštění: 09.7.1998
IPO: NASDAQ: GOOG

Google poskytuje vyhledávání a reklamních služeb, které společně usilovat o organizaci a zpeněžit informace z celého světa. Kromě jeho dominan

Žádné komentáře:

Okomentovat