čtvrtek 29. září 2011

Plantronics intra značky M155, jeho nejlehčí Bluetooth headset pro smartphone uživatelů

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/29/plantronics-intros-marque-m155-its-lightest-bluetooth-headset-f/:
Spolu s poskytováním hands-free pohodlí pro mobilní uživatele na cestách, Bluetooth sluchátka slouží účelu, pro jemné blázni, dát jim něco na bod, když jsou nesourodé nesouvisle pro sebe. Nyní je poslední nabídkou z Plantronics přináší větší pohodlí a styl, na oba typy uživatelů. M155 značky ohlašuje společnosti nejmenší a nejlehčí headset k dnešnímu dni, který váží pouhých 7 gramů - přibližně hmotnost kuličkového pera. Navržen speciálně pro Android a iOS telefony (ačkoli široce kompatibilní s více), M155 nabízí hlasové navádění párování pomoc, vlastní aplikace a schopnost odpovědět nebo jej ignorovat hovory slovní příkazy. A co víc, všechny kupující obdrží roční předplatné pro firmy Vocalyst služba, která nabízí možnost poslat e-mail, aktualizovat Twitter, podívejte se na počasí, poslouchat kanály novinky a další - vše hands free. K dispozici v černé nebo jet arktická bílá, M155 značky budou prodávat za zhruba 60 dolarů a je k dispozici pro pre-order dnes začíná.

Pokračovat ve čtení Plantronics intra značky M155, jeho nejlehčí Bluetooth headset pro smartphone uživatelů

Plantronics intra značky M155, jeho nejlehčí Bluetooth headset pro smartphone uživatelů původně objevila na Engadget na čt. 29 září 2011 00:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat