čtvrtek 29. září 2011

Kyocera DuraMax připraven přímý výkop Sprint službu Připojení 2. října za 70 dolarů

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/28/kyocera-duramax-ready-to-kickoff-sprints-direct-connect-service/:
Všechny povyku o nových CDMA na základě Sprint je Přímé doručení připojení není pro nic za nic, jak nyní síti konečně potvrdila, že bude skutečně zahájí v omezeném počtu trhů této nadcházející neděli, s širší expanzi přichází na začátku roku 2012. Chcete-li získat to začalo, ale s tím by se sítě, aby telefon nebo dvě, které mají Tech postaven v roce, ne? Kyocera DuraMax dostane tu čest být první telefon pro práci s novými plány a bude certifikován 810G vojenské standardy véčko telefon s 3,2 MP fotoaparát, Bluetooth stereo, 2,5 mm jack pro sluchátka (není překlep) a Dura-Grip gumové pláště. A co Kyocera Duracore a Admiral Motorola ? Jsou stále připravované, ale Sprint pouze zmiňuje, že oba přístroje jsou na cestě ven ještě před koncem roku. Čím dříve, tím lépe tady, protože nedostatek příležitostí nemůže být prodejní místo pro značku novou službu. Natvrdlý-kostrbatý Podrobnosti jsou uvedeny v lisu po přestávce.

Pokračovat ve čtení Kyocera DuraMax připraven přímý výkop Sprint službu Připojení 2. října za 70 dolarů

Kyocera DuraMax připraven přímý výkop Sprint službu Připojení 2. října za 70 dolarů původně objevila na Engadget na st. 28.září 2011 19:16:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat