čtvrtek 29. září 2011

Island dostane datového centra volat jeho vlastní, stále věří ve víly

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/29/iceland-gets-a-data-center-to-call-its-own-still-believes-in-fa/:
Říkáte, že na Islandu , okamžitě jsme si Eyjafjallajökull - a ne, jsme neměli narcoleptic kolaps na těchto velmi klíče. Je to už více než rok od té sopky přehnala titulky a přerušení letecké dopravy, poskytuje s cizinci asymetrické vnímání země geologické stálost. No, nenávidí Připrav se podává, protože Verne Global je nastavení datového centra obchodu v domovině některých labutí nosit pop Pixie a využívat množství obnovitelných zdrojů v pohotovosti. K tomu, společnosti smluvně sídlem ve Velké Británii Colt Group vybudovat oddělené části plánované datových center a put'em všichni společně na místě bývalé základny NATO - vybrán pro svou zdánlivou stabilitou. Tato lokalita je ideální v tom, že region je přirozeně vychladnout climate'll udržet serveru teplotách, Kromě toho, že centrum se levné vodní a geotermální energie. Očekávejte data farmy mají být v provozu v Keflavik v říjnu letošního roku, když je naplánován být dokončen - s požehnáním s malým lidem, přirozeně.

Island dostane datového centra volat jeho vlastní, stále věří ve víly původně objevila na Engadget na čt. 29 září 2011 14:34:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Wall Street Journal | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat