čtvrtek 29. září 2011

Ať žije Samsung Taylor: Prototyp zařízení na příjem Mango?

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/29/long-live-the-samsung-taylor-prototype-device-to-receive-mango/:
Dívej se na Microsoft, "Kde je můj Windows Phone Update" stránku, o které Mango nikdy nemusí dostat se do vašeho WP7 zařízení ? Můžete být útěchu slyšet, že i Samsung Taylor - beta zařízení udělena DEVS loni v létě , který zbývá ve tmě , kdy Nodo přišlo kolem - je údajně obdrží aktualizaci na Windows Mobile 7.5 , dovodit, že rozsah prostředků uvedených na roční revize je dost široký. To nebyl vyrobený úředník, ale předchozí obrázek byl vyslán na Facebook zdi zaměstnanec společnosti Microsoft (který od té doby byla přijata dolů), který nabízí solidní známkou toho, že myšlenka není příliš přitažené za vlasy. Pokud jste jeden z mála šťastných, že prototyp telefon ve vašem vlastnictví, být na pozoru, a aby nás obeznámil, pokud Mango zaklepe na dveře. Všichni ostatní by měli cítit jako doma s vědomím, že v případě, že Taylor ho může získat, je pravděpodobné, že každý druhý Windows Phone můžete také.

Ať žije Samsung Taylor: Prototyp zařízení na příjem Mango? původně objevila na Engadget na čt. 29 září 2011 05:45:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink WMPowerUser | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat