čtvrtek 29. září 2011

RIM detaily Android kompatibility aplikace psaný s NDK viz kanadská víza klesl

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/29/rim-details-android-compatibility-apps-written-with-ndk-see-can/:
I když jste nepochybně vědomi toho, že scénáře získá schopnost spouštět Android aplikace na nějakém místě , RIM s pravdou ven, aby se se specifiky, které z nich poběží na největší BlackBerry. Podle Thinq, inženýři ze společnosti Canuck potvrdil, že nadcházející vrstvu kompatibility nebudou podporovat aplikace psané NDK - víte, zboží napsán v C namísto typického jedno až dvě Java / Dalvik úder. Také na špalku, jsou ty, které obsahují Google Maps, v App vyúčtování nebo Mountain View v text-to-speech motoru. Podobně, živé tapety a aplikace, které využívají VoIP nebo mají více než jednu činnost související s Launcher jsou také na výstupy. Je to pak bylo rozhodnuto: nečekejte fantastické houf aplikací udělat skok sans loket tuk, který, pokud budeme upřímní, je asi správné s ohledem na další novinky z Waterloo .

RIM detaily Android kompatibility aplikace psaný s NDK viz kanadská víza klesl původně objevila na Engadget na čt. 29 září 2011 02:12:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink MobileBurn | zdroj Thinq | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat