čtvrtek 29. září 2011

Panasonic nám ukazuje svou jemnější stranu, vstupy trio high-tech robotické pomocníky

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/28/panasonic-shows-us-its-softer-side-intros-trio-of-high-tech-rob/:
Nemocné v Japonsku se čeho bát, pokud jde o pomoc péči - snad s výjimkou pro robota vzpouru. Ze země, která nám dala Robo péče medvěd , přichází tři nové soucitný tech řešení pro starší osoby s laskavým svolením Panasonic . Předvádět před 38. říjnu letošního roku Mezinárodní Domácí péče a rehabilitace výstavě v Tokiu, obří elektroniky aktualizovala právě v roce obchodník sídlo léků s hospitalizace-Rimo - svěží design, který spojuje "postel jezdil [a osoby s] omezenou pohyblivostí" k lékaři, rodinou a přáteli prostřednictvím HD mimo tvář. A právě proto, že jste zůstat doma, to neznamená, že společnosti mytí vlasů bot nemůže pomoci vám vaše vlasy se a naslouchat si stěžovat, jak se děti nikdy za tebou už ne. Pro kus de pomoc, je Panasonic také pryč a modded postel, která je více než se na první pohled - doslova, jak se změní v elektrický vozík pro vás uhánět o dům. Musíme odevzdat ji do tech vybavení, naše posledních dnech se začíná vypadat pěkně ostří.

Pokračovat ve čtení Panasonic nám ukazuje svou jemnější stranu, vstupy trio high-tech robotické pomocníky

Panasonic nám ukazuje svou jemnější stranu, vstupy trio high-tech robotické pomocníky původně objevila na Engadget na st. 28 září 2011 22:05:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Technabob | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat