čtvrtek 29. září 2011

Flickr odhaluje Android aplikace, představuje v reálném čase Foto zasedání funkce (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/29/flickr-unveils-android-app-introduces-real-time-photo-session-f/:
Společenství Android může být čeká na své vlastní App Instagram , ale aspoň Flickr nyní přistoupil k zaplnit prázdnotu. Včera, sdílení fotografií služba představila své první Android aplikace, spolu s novou sociální funkce známá jako Foto Session. K dispozici zdarma na Android Market, aplikace umožňuje uživatelům modulu snap, filtrovat a nahrát své fotografie přímo na Facebook, Twitter nebo Flickr, vše z pohodlí vlastního telefonu. Nabízí také řadu funkcí fotoaparátu, jako je Flash, poměr výběru a zaměření závěrky, společně s deseti kvalitní filtry. Focení, zatím, umožňuje procházet obrázky se svými přáteli v reálném čase. Jediné, co musíte udělat, je pochytali online kamarádi, začátek zasedání a začal listovat Photostream. Pokaždé, když přejít na další snímek, vaši přátelé, také účinně otáčet žádné procházení záležitost na kolektivní, Don Draper, jako slide show. Pro více informací, podívejte se na zdroj níže uvedených odkazů, nebo klusem kolem přestávce na videu vyčerpání Foto zasedání.

Pokračovat ve čtení Flickr odhaluje Android aplikace, představuje v reálném čase Foto zasedání funkce (video)

Flickr odhaluje Android aplikace, představuje v reálném čase Foto zasedání funkce (video) původně objevila na Engadget na čt. 29 září 2011 03:15:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Flickr | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat