čtvrtek 29. září 2011

Gibson Firebird je X robot kytaru konečně připraveni na lodi po velmi, velmi dlouhé prodlevě

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/28/gibsons-firebird-x-robot-guitar-finally-ready-to-ship-after-a-v/:
Gibson Firebird X
Stejně jako Bionic Droid na Guitar World, byl Firebird X oznámila téměř před rokem, zabalené s hromadami působivé technologie a zpožděné tolikrát, že prakticky všichni zapomněli, že existuje. No, 30. září Firebird X se konečně začít filtrování na maloobchodním prodeji za poněkud přemrštěná cena z 5570 dolar, dle Vaší volby buď na Redolution Bluevolution skončí. Na palubě jsou lodní efektů, stejně jako automatický tuner, který jsme si zvykli očekávat od tzv. "robot kytaru" série. Pure-Analogové zpracování zvuku motoru je otevřený pro vývojáře , takže majitelé přidat na nové efekty a zvuky na silnici. Ale dost s našimi ramblings. Vy víte, co dělat, Galerie níže a PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení Gibson Firebird X robot kytaru konečně připraveni na lodi po velmi, velmi dlouhé prodlevě

Gibson Firebird je X robot kytaru konečně připraveni na lodi po velmi, velmi dlouhé zpoždění původně objevila na Engadget na st. 28 září 2011 23:11:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat