neděle 18. září 2011

Zeptejte se Engadget: Best "skutečných" 11 - na 13-palcový notebook, se zaměřením na tenké?

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/17/ask-engadget-best-real-11-to-13-inch-laptop-with-a-focus-on/:
Víme, že máte otázky, a pokud máte dost odvahy, aby požádal Světovou odpovědi, tady je na výstupu, aby tak učinily. Tento týden Zeptejte Engadget dotaz přichází k nám od Raymonda, který se zdá k ultrapřenosných svědění. Máte-li zájem zaslat poptávku na své vlastní, napište nám linku na prodeji [at] Engadget [dawt] com.

"Hej, co je nejlepší tenký 11 -? Na 13-palcový notebook pro přenášení potřebuji, aby byl všude, ale musí to být světlo!"

Světla. Světlo jako na tuto otázku. Svět ultrabooks chystá prasknout sám dokořán, ale pokud se nedíváte čekat, co je nejlepší netbook v non-11 - na 13-palcových kategorie? Každý, kdo má zvláštní plošinu, že jsem podlehl? Přizvukovat níže!

Zeptejte se Engadget: Nejlepší "skutečných" 11 - na 13-palcový notebook, se zaměřením na tenké původně objevila na Engadget na so. 17 září 2011 22:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat