neděle 18. září 2011

Sony uvolňuje XBA Balanced Armature sluchátka, jedenáctkrát více než

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/18/sony-releases-xba-balanced-armature-headphones-eleven-times-ove/:
Toto závratné pole se může zdát jako zbytečná, ale Sony premium "Zkušenosti Balanced Armature" (XBA) "telefony jsou pečlivě zaměřeny na různých cenových bodů a typy posluchačů. Máš entry-level XBA-1 obsahuje jeden širokopásmový řidiče. Přidat woofer pro větší basy a dostanete XBA-2. XBA-3 také v ždímá tweeter pro vysoce-frekvence perkiness, zatímco XBA-4 kola to všechno pryč s super woofer. Každá dvojice má také dvojče smartphone s in-line kontroly, označil IP příponou. A konečně, je tu trojice jednoho řidiče specialisty: s potlačením šumu XBA-NC85D, sportovní XBA-S65 se základní izolaci pro pot a déšť, a Bluetooth XBA-BT75. Je to jasné, když tyto budou hit naší polokoule, ale my jsme při pohledu na uvolnění v listopadu v Hong Kongu a Tchaj-wanu, s cenami od 3000 do 14000 TWD ($ 100 až $ 475) v závislosti na modelu. Potřebujete další podrobnosti? Máme produkt fotky a info diapozitivů pod laskavým svolením našich Bros na Engadget Číňan.

Sony uvolňuje XBA Balanced Armature sluchátka, jedenáctkrát více než původně objevila na Engadget na ne. 18 září 2011 15:34:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Žádné komentáře:

Okomentovat