neděle 18. září 2011

Sequoia je Doug Leone: jsme "potěšeni" To Be Investoři v barvě, "Zůstaňte v kontaktu" pro Pivot

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/mSTuKBoo6d0/:
color

Není žádným tajemstvím, že tam bylo velké množství diskuse kolem Color, sdílení fotografií aplikace, která zahájila začátkem tohoto roku s $ 41 mil. financování ze Sequoia Capital, Bain Capital, a Silicon Valley banky (Sequoia zřejmě dát 25 milionů dolarů). Barva je debutovat byl jeden z nejvíce medializovaný uvádí tech svět zažil za poslední rok, a od té doby je společnost sužována výkonným odjezdy a snaží výrobek . Sequoia partnera Doug Leone , který zasedá na barevné představenstvo a vedl investiční, sedl si k nám minulý týden na TechCrunch Disrupt mluvit o tom, co se týká jeho nejzajímavější investice za poslední rok (on začne mluvit o barvu na 4 minuty označit ve videu níže).

Leone říká barvy a její zakladatel Bill Nguyen , po spuštění má "vášnivý zakladatele, kteří hlasitě zavedení produktu, který nedopadl na trh nebo býčí oko," říká upřímně. "Ale dej mi podnikatel hodně odvahy, a kdo opakuje gusto rychle, a já budu zpátky, že osoba, den co den."

Jasně Leone nemá žádné lítosti o jeho investici. Ale také přiznává, že věci se nedaří se startem barvy. Prozradil, že Sequoia pouze investovala tři dny před plánovaným zahájením barev, a že debut aplikace se některé slabiny.

On říká, že negativní Tiskové barvy získal po startu, "Hlavním důvodem, který společnost získala zpětnou vazbu je možné díky velké šplouchnutí oznámení s ne moc, aby to stálo za to brzy." Dodává, že Nguyen a jeho tým byli iterace v očích veřejnosti, což je obzvláště těžké pro spuštění.

Ale Leone stále zdá pln optimismu ohledně budoucí barva je. Řekl, že Sequoia je "nadšený", aby se investor ve společnosti, a varuje nás, abychom "Zůstaňte s námi o tom, jakou barvu má v rukávu." On se odkazuje na Blue, což je barva jeho další projekt . Nemáme příliš mnoho podrobností o tom, co je modré, ale víme, že je to nové mobilní aplikace s hlubokými vazbami na Facebook fotografií. Mohli bychom se dozvědět více tento nadcházející týden na F8 Facebook Developer Conference .

Nguyen se musí cítit obrovské množství tlaku se nadcházejícího startu. Barva osud může být vázáno na Blue. Jedním z vadného produktu je přijatelná, ale dva neúspěšné produkty mohou být těžké pro všechny startu (i s $ 41 mil. podložky) k odrazu od. Leone vlastně mi řekl, že po rozhovoru, že on byl testování barva je nový produkt, a řekl: "Je to úžasné." Jasně, že je zaujatý, ale pozitivní, že má pro společnost celkově je pro mě myslím, že bez ohledu na barvy má v rukávu mohlo být přesvědčivé. Budeme snad Další informace tento týden.

Žádné komentáře:

Okomentovat