neděle 18. září 2011

Samsung countersues Apple v Austrálii, tvrdí iPhone / iPad 2 porušují její patenty

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/18/samsung-countersues-apple-in-australia-claims-iphone-ipad-2-v/:
Man. Zajímavých věcí, tady. Věci jako právníci křičí na sebe v různých kontinentech, protože "si věci příliš vypadá jako moje teoretické věci." Dlouhé, klikaté a stále otupující bitva mezi Samsung a Apple dostal další zase v Austrálii, s bývalým plácat druhé s tučným countersuit. Podle The Wall Street Journal, Sammy domnívá, že iPhone a iPad 2 Obě "porušuje řadu patentů bezdrátové technologie drží Samsung." Mluvčí Nam Ki-Yung uvedl následující: "bránit naše duševní vlastnictví, Samsung podal kříž nárok na porušení Apple bezdrátové Samsung technologických patentů." Oblek je podána jen několik dní / týdnů před vynesením rozsudku rozhodne o tom, zda Galaxy tab 10,1 může být legálně prodáván dolů, a na související zprávy, Samsung je také atraktivní nedávné rozhodnutí zpátky v Německu. Pokud se někdy, že svět potřebuje mimo soudní vyrovnání ...

Samsung countersues Apple v Austrálii, tvrdí iPhone / iPad 2 porušování svých patentů původně objevila na Engadget na ne. 18 září 2011 13:54:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj The Wall Street Journal | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat