neděle 18. září 2011

Honeywell a Opower týmu pro cloud připojené inteligentní termostat

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/18/honeywell-and-opower-team-up-for-cloud-connected-smart-thermosta/:
Inteligentní termostat Honeywell
Normálně bychom nebyli příliš nadšeni termostat , dokonce i tzv. chytrý. Ale na rozdíl od toho, co běžně prochází pro "chytré" řešení vytápění domácností, Honeywell nadcházející zařízení s dotykovou obrazovkou se bude spárování se skutečnými mozky zásluhou Opower. Podrobnosti o partnerství jsou ještě trochu hubený, ale víme, že zákazníci budou moci plánovat a monitorovat spotřebu energie, a to nejen z termostatu sám, ale prostřednictvím zařízení připojeného k Internetu, jako chytré telefony. Opower budou dokonce poskytovat náměty pro ořezávání účty za energii. První studie se očekává, že začne v nejbližších měsících prostřednictvím veřejných služeb, ale nakonec se očekává, že Honeywell nabízí zařízení přes širší maloobchodních kanálů. Podívejte se na plnou PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení Honeywell a Opower týmu pro cloud připojené inteligentní termostat

Honeywell a Opower týmu pro cloud připojené inteligentní termostat původně objevila na Engadget na ne. 18 září 2011 06:29:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CNET | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat