neděle 18. září 2011

99 dolarů TouchPad Vrací se k činnosti zaměstnance HP kupní Program na 28.září

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/AMH3Gbm_G5c/:
john-biggs-touchpad-1

Není to moc často jsem si napsat, že je to dobrý den, aby se zaměstnanci společnosti HP. Ale to také není běžné, že zaměstnanci společnosti HP jsou nabízeny některé z posledních touchpady.

Společnost je stanoveno na poslední dávku na $ 99 / HP 149 dolarů na zaměstnance touchpady od 28.září v 09:00 PDT. To je na e-mail jsem dostal od pracovníka společnosti HP (embedded po skoku), která uvádí, touchpady jsou k dispozici na první přijde, ten dřív mele a zaměstnanci mohou pouze koupit TouchPad - což někteří pravděpodobně seznamu na eBay, kde touchpady v současné době prodávají za více než 200 dolarů. Slunce zapadá na touchpadu život a HP je pravděpodobně připraveno k pohybu vpřed, důkladně hořel jejich podniku do země iPad.

To je, jak je uvedeno v e-mailu, protože HP je HP již dříve zrušena TouchPad a dovolil obchodníkům odbavení na ně na adrese ohromující cenu "vyklízet zásob i likvidací výrobních operací.": 99 dolarů za 16GB a 149 dolarů za 32 GB. Obchody vyprodány téměř přes noc, takže někteří věří, že HP by se uvolnila další dávku. Bohužel jsem obdržel e-mail není detail jiných TouchPad maloobchodní tržby, i když jsem se věnovat velkou pozornost Best Buy, Amazon a HP internetových stránkách dní před a po 28.. Je to jako dobrý obchod.


Produkt: HP TouchPad
Společnost Hewlett-Packard

TouchPad funguje jako žádný jiný tablet. To umožňuje uživatelům přecházet mezi aplikacemi, viz související činnosti seskupeny automaticky si zorganizujete, přijímat hovory a textů ze smartphonů HP pre3, podíl na webové stránky s ostatními zařízeními HP webOS, zkušenosti více na webu Adobe Flash Player 6 a 7 . TouchPad tablet obsahuje základní produktivity aplikace přímo z krabice. Uživatelé mohou spolupracovat s kolegy pomocí Google Docs či Box.net, bezdrátově tisknout na kompatibilních síťových tiskáren HP, ...

Žádné komentáře:

Okomentovat