neděle 18. září 2011

Google Wallet Pravděpodobně Spuštění zítra

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/tWiiyvNK1es/:
IMAG0037

Minulý týden Google Napsal úžasné teaser videa na Google Wallet představovat George Costanza. Z toho vyplývá: Google Wallet se konečně zahájit brzy. Teď si myslíme, že víme, kdy: zítra.

Jak můžete vidět na obrázku výše je dokumentace zasílá kolem partnery udání 19.září den vypuštění. Slyšeli jsme od ostatních, že je to správné. A také se seřadí pěkně s NFC světového kongresu , který začíná zítra ve francouzské riviéře. Google není uveden jako přednášející, nebo vystavovatele na akci, ale jejich hlavním partnerem MasterCard je oficiálním sponzorem.

Zpět v květnu, kdy byl Google peněženku a nabídne nejprve odhalil , Google uvedl, že polní pokusy o peněženka by beging okamžitě a že oficiální zahájení přijde letos v létě. Počáteční zprávy namířenou 1.září startu. Technicky vzato, léto trvá až do 22. září, takže to vypadá, že Google bude hit jejich termínu se několik dní navíc.

I když to bude oficiálním zahájením samotného výrobku může být stále poměrně omezený. Pouze oficiálně kompatibilní telefon Nexus S 4G, který je k dispozici pouze sprint v USA, Google NFC nálepka produkt , aby TAP-a-platí do jiných telefonů, ale není jasné, jestli bude připraven na startu, nebo ne . Hardware k tomu, aby platby na obchodní konci je také zapotřebí. A opět, MasterCard je oficiálním partnerem pouze na straně kreditní karty věci tak daleko. Možná, že Google bude mít co říct, že na zítra. Ale výše uvedené dokumentace ukazuje stále na PayPass MasterCard Citi s povoleným jako jediný způsob, jak používat službu nyní.

To také dává smysl pro Google dostat peněženku tam teď před příštím vlajkové lodi Android, Nexus Prime, uvádí na trh příští měsíc. Je to také bude mít NFC možnosti výstavby a přinese funkci peněľenky na mnohem větší základnu zákazníků Verizon.


Společnost: Google
Datum spuštění: 09.7.1998

Žádné komentáře:

Okomentovat