neděle 18. září 2011

AT & T vyletí 4G LTE žije téměř 97 procent amerických divů, kde strana

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/18/atandt-flips-lte-live-nearly-97-percent-of-america-wonders-where/:
Podle Ma Bell, AT & T pokrývá 97 procent všech Američanů. Samozřejmě, že to včetně těch, které "jeden bar EDGE" míst, která jsou odkryty pokud jde o skutečnosti je, ale bez ohledu na vše, co - Není pochyb o tom, že AT & T spuštění LTE je na útlumu straně. Verizon se vyvalit pětkrát více LTE trhu tento měsíc, než AT & T je dokonce zahájit se, země je největší dopravci GSM rozhodně má co dohánět dělat. Bez ohledu na pořadí, společnost vypadá, že má (tiše) šel žít s pěti LTE trhy dnes s Chicago, Atlanta, San Antonio, Dallas / Fort Worth a Houston dostat první DIBs. Zdroj níže uvedený odkaz se dostanete na nové mapě pokrytí, stejně jako slib, že dopravce chce expandovat "4G LTE" (nebýt zmatený s ostatními 4G, více přesně známý jako HSPA + ) na 15 metropolitních oblastí, které konce roku. Všimněte si, jak jsou venkovské oblasti, které nejsou uvedeny, i přes velké množství omračující u DC? Nebojte se, chlapi - je to jen možné přehodnocení .

[Díky, Marcus]

AT & T vyletí 4G LTE žije téměř 97 procent amerických divů, kde je strana původně objevila na Engadget na ne. 18 září 2011 12:29:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj AT & T | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat