neděle 18. září 2011

Sedm států Postavte se proti AT & T / T-Mobile fúzích, AT & T se nebojí

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/wL9dXIv8V1I/:
attmo

"Tato navrhovaná fúze by došlo k utlumení konkurence na trzích, které jsou rozhodující pro spotřebitele v New Yorku a podniky, a zároveň omezují přístup k levným možnosti a nejnovější širokopásmové technologie založené."

Takže sayeth New Yorku generální prokurátor Eric Schneiderman , který je spojený generálním prokurátorům šest jiných států na podporu Ministerstvo spravedlnosti žalobu, která se snažila zastavit do doby, než AT & T / T-Mobile sloučení.

A tak AT & T / T-Mobile šílenství pokračuje.

Státy, které mají vyjít ve prospěch žaloby ministerstvem spravedlnosti jsou New York, Kalifornie, Illinois, Massachusetts, Ohio, Pennsylvania a Washington. Dokonce i když čelí opozici montáž, AT & T se zdá poněkud na rozpacích o celé situaci. AT & T mluvčí Michael Balmoris prohlásil, že "to není neobvyklé, že státní zástupce obecně k účasti v řízení o spojování DOJ přezkoumání soudem nebo piliny." Překlad: to není velký problém.

To jistě není na škodu, že AT & T může počítat s podporou 11 států, kteří veřejně podpořil dohodu. Alabama, Arkansas, Georgia, Kentucky, Michiganu, Mississippi, Severní Dakota, Jižní Dakota, Utah, Západní Virginie a Wyoming všichni hodili jejich podporu za AT & T a T-Mobile, pravděpodobně proto, že bude mít prospěch z větší bezdrátovou přístavbu a více pracovních míst.

Sloučení také přijal rázná obrana včera malý kontingent 15 demokraté domu (11 z nich obdržel příspěvky na kampaň od AT & T ), který povzbudil prezident Obama se usadit ve prospěch dohody. Pro opravdu zvědavý, jen Arkansas, Georgia, Kentucky a překrývání seznam států, které podporují spojení, a které jsou tyto státy představují 15 demokraty.

Po tom všem, AT & T má jen několik překážek tvář, když je případ postoupen soudu. Není nesplnitelný úkol, podle Reuters : znamená to, AT & T musí přesvědčit pár lidí, než může být dosaženo řešení.



Žádné komentáře:

Okomentovat