neděle 18. září 2011

Dean Kamen soubory patentovou přihlášku na nafukovací, světelné větrné elektrárny

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/17/dean-kamen-files-patent-application-for-an-inflatable-illuminat/:
Nafukovací větrné turbíny nemusí být zcela nový nápad, ale plodný vynálezce Dean Kamen má podrobné jednou z poněkud jiného druhu v nedávno zveřejněné patentové přihlášky. Kromě výroby energie pro všeobecné použití, by turbína také možnost napájení sadu LED diod, které zdobí turbíny samotné, které by mohly být použity k zobrazení reklamy nebo jiných informací pomocí vytrvalost se předvídavostí účinek. Aplikace dokonce naznačuje, že více turbíny mohly být vzájemně propojeny a synchronizovány tvořit jeden velký billboard. Samozřejmě, je to stále jen to, že patentová přihláška - ale to je přidělen do společnosti Kamen je DEKA, tak to nemusí být zas až tak daleko od reality jako některé další aplikace.

Dean Kamen soubory patentovou přihlášku na nafukovací, osvětlená větrná elektrárna původně objevila na Engadget na so. 17 září 2011 18:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink New Scientist | zdroj USPTO | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat