neděle 18. září 2011

"Co tady bylo" Projekt přidává špetku historie rozšířené reality

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/18/what-was-here-project-adds-a-pinch-of-history-to-augented-real/:
Takže to funguje jako takový. Můžete vyhrabat staré fotky - na několik generací, které předcházely, nebo dokonce před několika desítkami let - scan 'em v roce, a značka je na jejich právoplatné místo v Mapách Google. Pak budou lidé, kteří navštíví "Co tady bylo" na webových stránkách projektu nebo stáhnout IOS aplikaci (všechny spojený dole) být schopni vidět, jaký svět, že budou bydlet v Pokud strýc Rico je stroj času funguje. "Samozřejmě, že iniciativa vás potřebuje, a vy se účastnit, pokud to má být nazván úspěch, takže bych doporučil používat, co je nalevo od víkendu přispívat. A pak poslat maminku "myslí si" dopis s použitím velmi mapu, kterou jste zlepšení . Kdo řekl, že musel být retro retro, vlastně je?

"Co tady bylo" Projekt přidává špetku historie reality původně objevila na Engadget na ne. 18 září 2011 16:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Gizmodo | zdroj Co se tam , iTunes | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat