neděle 11. září 2011

@ Shopr připojení odběrateli a dodavateli na Twitter

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/GQhlqO7Ux4Y/:
@AtShopr

Není den, aby nevidím Jeden z uživatelů Twitteru sleduji Tweet žádosti o položky, jako je na poslední chvíli vstupenky, nebo příspěvek o nově dostupných položek, jako je byt k pronájmu. Jak Twitter se stal de-facto vysílací sítě , který je součástí obsahu, který se točí kolem společných nákup a prodej zboží prostřednictvím sociálních uživatelů graf. @ Shopr, který byl vyvinut na TechCrunch Disrupt Hackathon za posledních 24 hodin zahajuje v služeb, který odpovídá kupující a prodávající na Twitteru. Je to něco jako Craigslist pro Twitter.

V podstatě @ shopr používá Gnip těžit firehose Twitter pro lidi prodávají věci a chystá se koupit položky. Služba Zakladatelé mi, že v jejich počáteční výzkum v současné době kolem 7.000 tweety za hodinu, se týkají obchodu a lidi, kteří chtějí nakupovat a prodávat zboží (více než 5000 prodejních související s tweety jsou odesílány každou hodinu).

Kupující je vyhledávání na webu @ shopr to, zadáním požadované položky a jejich umístění. @ Shopr se bude shodovat s kupujícím příslušnými Twitter uživatelé, kteří tweeted o položku, kterou chcete prodat. Kupující může také Tweet @ ShoprBuy s tím, co chtějí a kde chtějí a služeb až do Tweet zpět, když najdou požadované položky. @ Shopr také umožní uživateli vidět fotky z položky stejně.

Pokud jste prodejce a máte Tweet o vysílání položku, bude @ shopr povrch příspěvky ve svém vyhledávači tak dlouho, dokud jim to jasné, to, co prodávají a kde se to bude prodávat. Prodejci také tweet @ ShoprSell s tím, co to prodávají, umístění a požadovanou cenu, a @ shopr bude odpovídat tomuto se žádost kupujícího.

A pro nápad, který se narodil jen 24 hodin před @ shopr tým přesvědčil několik místních obchodníků podílet se na jejich prodejní servis. Místní San Francisco REI je seznam několika z jejich stanů kola a batohy (od značky REI) se atShopr. San Francisco knihkupectví pes ušatý Knihy máš uvedené některé ze svých zásob, Ztracený víkend Video bude odeslání nika-žánrové filmy a memorabilia, Music Store Aquarius záznamy jsou také uvedení některé ze svých záznamů o prodeji prostřednictvím služby.

@ Shopr říká, že v současné době nejžádanější položky zveřejněny na Twitteru včetně kol, knihy, apartmány, vstupenky. V čem je služba jedinečná, je, že umožňuje prodávající a kupující k expandovat svůj Twitter sociální graf, který by mohl být velmi užitečné jak pro kupující a místních obchodníků a značek.

Žádné komentáře:

Okomentovat