neděle 11. září 2011

Ecko Zip sluchátka čerpadla hudbu přes funkční zip, vám odhoď létat na veřejnosti

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/10/ecko-zip-earbuds-pump-tunes-through-a-functioning-zipper-let-yo/:

To už jsme věděli, že New Jersey byl pařeniště pro osobní audio inovace, tak to určitě přišlo jako žádné překvapení, když Garden State je ECKOUNLTD (Ecko Unlimited, s narážkou na Jersey Shore) hit nás se zabil nový stylz. My jsme nejvíce zvědaví na nové Zip "pupeny , které nahrazují tradiční kabel s funkčním zipem, pravděpodobně aby to stále tak rozšířené vydání zamotání z crampin "svůj styl. Tato sluchátka do uší beauts bude vám zpět pouhých 30 fazolí - nebo o půl tuctu porcí Ron Ron Juice. Ostatní nabídky obsahují 13 dolarů zóny sluchátka, $ 15 Chaos II (to Chaos byl jsem z obliga), $ 20 Stomp, $ 25 Lace (mezi něž patří tkanička inspirovaný kabel), a $ 40 řetězec, který, jak jste pravděpodobně uhodli, funkce korálky dog-tag řetězce kabel. Na tyto ceny bychom nečekali hvězdné akustika, ale pokud jste Rockin 'se na některou z těchto budz, budete pravděpodobně nejvíce týká Vypadáš dobře. A co říká, šest-pack jako zipy a řetězy.

Pokračovat ve čtení Ecko Zip sluchátek hudbu přes čerpadlo fungující zip, vám odhoď létat na veřejnosti

Ecko Zip sluchátka čerpadla hudbu přes funkční zip, vám odhoď létat ve veřejné původně objevila na Engadget na So. 10.09.2011 19:49:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat