neděle 11. září 2011

Transformers: Tmavé Měsíce Blu-ray díky 30. září 3D verze později

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/10/transformers-dark-of-the-moon-blu-ray-due-september-30th-3d-ve/:
Kromě toho, že hromosvod pro Blu-ray vs HD DVD války , Transformers série také nasbíral některé z největších prodejů HD vůbec , a teď uvidíme, jestli poslední vstup, tmavý měsíce, stále se tento trend . Paramount oznámil, že vyjde 30.září ve formě combo Blu-ray/DVD za $ 19.99, s "deluxe" verzi, včetně 3D Blu-ray se očekává v "následujících měsících." Není specifik na jakékoliv doplňky v této tiskové zprávě, ale vypadá to, že se chystá PHE Avatar cestou a uložení těchto na později. Pro ty, kteří očekávají 3D verze , doufejme, že to není stejné období podobnou exkluzivitu, ale dokud je disk skutečně oznámil, že nebudeme nic předpokládat. Je-li 154 minut Michael Bay, co explodující zní jako dobrý nápad pro vás, podívejte se po přestávce na tiskovou zprávu a plán, že pátek off - máte někde být.

Pokračovat ve čtení Transformers: Tmavé Měsíce Blu-ray díky 30. září 3D verze později

Transformers: Tmavé Měsíce Blu-ray díky 30. září 3D verze později se původně objevila na Engadget na So. 10.9.2011 21:18:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat