neděle 11. září 2011

Scout Observer nahradí vojenská SATCOM, je poháněn iPhone 4

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/11/scout-observer-replaces-military-satcom-is-powered-by-the-iphon/:
Pokud potřebujete kanál své vnitřní MacGyver, je tu nástroj, který ... se dalo předpokládat, je to Powered by váš smartphone. Po připojení iPhone 4 k pozorovateli Scout výbavy, je transformována na spektrální analyzátor , měřič výkonu, multimetr a Low Noise Block downconverter (LNB). V angličtině, to znamená, že přístroj umožňuje vyhledat a ověřit satelitních signálů (včetně ostatních mobilních signálů), měřit své síly a zjistit GPS polohu (mezi jiné věci ). Šest vážící zařízení nahradí standardní 160-libra SATCOM terminálu, takže je perfektní doplněk pro tajné operace - jsou-li druhy romps raději o víkendu. Společnost je nyní přijímat předběžné objednávky na přepravu někdy ve 4. čtvrtletí, a doufá, že na zavedení verze pro ostatní telefony v blízké budoucnosti.

Scout Observer nahradí vojenská SATCOM, je poháněn iPhone 4 původně objevila na Engadget na ne. 11.09.2011 14:26:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Skaut | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat