neděle 11. září 2011

Hackathon Highlights: Zaměstnanci oblíbené z Disrupt SF Hackathon

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/mukpTsncukQ/:
scaled.IMG_2533

Už je to skoro 24 hodin od začátku Hackathon a hax0rs se hax3d. Viděli jsme položili 130 projektů, v pouhých 60 sekundách, které byly vytvořeny v rámci 24 hodin.

Zatímco všechny projekty byly úžasné (ve skutečnosti - to byl asi náš nejlepší Hackathon zatím), některé z nich opravdu zasáhl pravým tlačítkem se spisovateli TechCrunch v publiku. V žádném konkrétním pořadí (a žádný údaj o tom, kdo by mohl odejít jako vítěz), někteří z pracovníků oblíbeným:

ClubReport - vám nabízí live audio stream klubů po celém městě, který vám pomůže zjistit, který z nich chcete hop.

Justabout - About.me pro podnikání. Snadné, 30-druhé stránky pro firmy, určen především pro skupiny, jejich sociální síť účtů v jednom snadné najít místo.

Počasí Checker - mashup z Weather Underground a Google Calendar. Automaticky vyhledává v kalendáři pro nadcházející události a výstrahy, pokud se na předpověď počasí pro tyto dny se obrátila k horšímu.

SportBot: Monitoruje a analyzuje tweety o sportovní akce, a vytváří živý blog-esque textové shrnutí událostí na off populární tweety.

Ex-hodnocené: Umožňuje hodnotit EXE a nahlížet do hodnocení potenciálních nápadníků.

Napijme Tonight: Punch do vašeho mobilního telefonu, odpovědět na několik otázek, a bude to vás upozorní, když ostatní v okolí hledají cizince k pití

@ Shopr - odpovídá odběrateli a dodavateli na Twitter. Je to něco jako Craigslist pro Twitter. V podstatě @ shopr používá Gnip těžit firehose Twitter pro lidi prodávají věci a chystá se koupit položky.

SharedRoll.com : Umožňuje vytvořit skupinu řízené fotoalba za běhu.


Packmule - Dalším snadno použitelným nástrojem pro sdílení fotografií skupiny.

Kde je Waldy? - "Wheres Waldo" pro skutečné fotografie. Automaticky vybere obličej na fotografii a úkolů uživateli najít.

PassMyWill: "Vaše vůle Online aktiva". Distribuuje své sociální sítě hesel mezi důvěryhodné blízkými po smrti. Ať už jste mrtvý, je určen sociální sítě aktivity, následovaný mrtvého muže přepínač e-mail.

Diskly: přímé zpětné vazby DJ v reálném světě místo. Hledá iPod knihovně skladeb podobný tomu, který v současné době hraje na místě, a umožní vám doporučujeme těm, DJ.

Sergeant Škoda: Vytvoření úlohy pro sebe, pak dát Sergeant Hanba přístup ke příspěvek na Facebook zdi. Nepodaří dokončit váš úkol (určeno, zda jste se zapsal do svého úkolu předem stanovený počet opakování)? Sergeant Škoda zavolá na veřejnosti.

SlideJoin.com - služba, která vám umožní sledovat spolu s prezentací snímků přímo ve vašem telefonu.

Karpool: ". Nejjednodušší způsob, jak uspořádat carpools s přáteli" Přihlásit se svým číslem, přidejte jezdci, a začátek cesty. Karpool ukáže RIDER aktuální umístění a zda jsou připraveni k odchodu.

MilkMe.co: Uh oh - jste skoro na mléko! Text "přidat mléko", aby za předpokladu, telefonní číslo, a mléko dorazí následující den. Pouze ve Velké Británii, jak to se spoléhá na API Tesco.

Facefuse: Používá iOS 5 detekce obličeje systém v kombinaci s Face.com je rozpoznání obličeje API. Jakmile je detekován obličej, vrací Wik

Žádné komentáře:

Okomentovat