neděle 11. září 2011

Týden v Apple: zveřejnění na Pippin, ztracený iPhone 5 a více

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/8FyvKugNM8A/week-in-apple-publishing-on-the-pippin-lost-iphone-5-and-more.ars:

Naše top Apple Novinky tohoto týdne zahrnovaly několik nových iPhone 5 pověsti, údajně "unikly" iPhone 5 fotografií a bizarní případ "chybí" iPhone v San Franciscu. Ale nebylo to jen o iPhone 5; Mluvili jsme také o změnách v některé z posledních bitev patent Apple, rozhovory s vývojáři, který byl zveřejněn na hru Pippin, a další. Přečtěte si o to dohnat týdenní novinky!

Google na HTC: aby tyto patenty, pokračovat v boji Apple : Google dal HTC devět patentů k použití proti Apple u soudu: čtyři nové soudní řízení a pět v již existující. Vzhledem k tomu, kdy se Google stal patent víla vlastně je?

"Unikly" fotografie naznačuje, že iPhone 5 fotoaparát nebude moc aktualizace : fotku, která vypadá, že byla přijata iPhone 5 prototyp mohl být náhodně vyslán na Flickr jeden technik Apple. Podívejte se na obrázek a jeho metadata naznačuje, že next-gen iPhone může opravdu sport 8MP fotoaparát, ale kvalita obrazu se pravděpodobně zlepší vůbec.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat