neděle 11. září 2011

Seznamte se s deseti přerušování Hackathon Hackeři

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/e7PzKXg6hTw/:
Untitled

Zde je deset hackeři jsme se potkali na dnešním Disrupt Hackathon. Tito lidé se zatvrdil se s občerstvením jídla a kávy a osekává, jak mluvíme.

Rob Banagale

Rob Banagale je zakladatelem nového produktu na zahájení Hackathon, takže budeme ať debut jméno. Podle slov Rob: "Je to nová identita služba, která vám umožní si představují prostřednictvím série obrazů." Nejsme si zcela jisti, co to znamená, ale my jsme nadšeni, že.

Pár hrdinů tech Rob patří Steve Jobs, a Arthur C. Clarke. Jeho nejpyšnější moment byl, když hackery dodal Twitter integrace živá hudba chat místnosti pro živá hudební fanoušky. On vypadá cool, ale jeho obraz mluví za vše. Blue Steel, baby.

On je umístěný ven Seattle, ale pokud se chcete dostat do kontaktu s Robem, připojit se s ním na Twitteru: @ jetsetter

Conrad Rushing

Conrad má špatný případ karpálního tunelu, ale je pořád připravený a dychtivý jít. Jako CTO, je uvedení svého nového produktu v Disrupt na Start-Up Battlefield. Je zřejmé, že byl trochu řídké s detaily, ale jeho spuštění není jediný důvod, proč je tady.

Conrad se snaží najmout, a on udělal velký výběr v hledání zde. Několik projektů, pracuje na v Hackathon je automatické označování systém pro zpracování jazyka, a budování základní webapp založený na jeho API včas na startu.

Někteří hrdinové jsou Conrad Steve Jobs, Larry Wall, a Kevin Mitnick. Najdete ho na Twitteru: @ crushallhumans

Monica Pro

Monica je třetím ročníku na UC Berkeley, a toto je její první cesta do Hackathon. Je zde skupina zkušenějších hackerů, a řekla, že cítila, že musí přijít. "Každý mi říká, že Hackathon je takový klíčový moment v životě lidí. Musel jsem přijít. "

Její skupina je brainstorming po několika hackerských myšlenek, ale věci jsou ještě ve vzduchu. Naštěstí většina z tlaku off Monica. Je tady pro zkušenosti, ne peníze.

Chcete se dostat do kontaktu s Monica? Zkontrolujte, zda ji na Twitteru: @ monicato

Maria Nasioti

Maria letěl dost způsobů, jak přijít k našemu Hackathon (ona je z Řecka), ale zdá se, že tu nadšený. A já jsem osobně docela nadšený, že je tady taky. Maria je návrhář BugSense. Mají mnoho různých produktů v dílech / na trhu, ale dnes projekt se jmenuje Ping Pong Hero.

Je to v podstatě způsob, jak používat svůj Android telefon jako pádlo stolní tenis, a hrát virtuální hru stůl pro stolní tenis sans, míč, nebo reálné pádla. App dokonce sdílet v reálném čase výsledky a statistiky svým přátelům, kteří nevidí akci živě. Velmi cool.

Maria je místo hrdosti je Bug Sense, šest měsíců staré začít s více než 1000 aktivních uživatelů. Pokud máte pocit, chatování ji, navštivte její Twitteru: @ Maria_Nas

<

Žádné komentáře:

Okomentovat