neděle 11. září 2011

Hackathon nikdy nespí

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/hQl4PH6xue4/:
DSC_0048

Byl to solidní 12 hodin od Disrupt Hackathon zahájena, a věci se stále trochu praštěné. Pro nejvíce se rozdělit, toto místo je velmi tiché. Máme několik pražců v rozích, a téměř každý lukrativního objektu v této budově byla obsazena. Ale drtivá většina hackerů je vzhůru, kódování pryč.

A k tomu dobrý důvod - 500.000 dolarů je v sázce, mimo jiné úžasné ceny.

Každá tabulka je plná odpadků - Red Bull, Doritos, Snapple a trochu piva. Pizza byla zcela zničena, a teď čínské jídlo se zdá být hlavním lákadlem. Bohužel, deska nedostatek vedl některé vzít věci do vlastních rukou a roztrhat krabice na pizzu použít jako make-shift desky.

Další vývoj byl výbuch masivní bungee-šipka války. Podle hackery "stovky šipky létali po místnosti." Po pravdě řečeno, jsem si docela jistý, že není více než několik desítek šipky v této budově, ale vsadím se, že se přesto impozantní.

Jsem stále připraven nazývat noci, ale pro tyto hackery to je jen začátek. Bylo dosaženo pokroku, ale mnoho také došlo k několika škytavku na cestě. Ping Pong Hero App jsme se již zmínili má určitý Bluetooth problémy, zatímco Ryan Tsukamoto je AR vzduchu bubny narazit na docela překážka - iPadu craptacular přední VGA kameru.

Přesto, odhodlání se zdá být nejvíce dominantní emocí v místnosti, a není pochyb o tom, v mé mysli, že zítra přinese mnoho úspěchů.



Žádné komentáře:

Okomentovat