neděle 11. září 2011

Motorola je spojení telefonu Facebook rozjetého vlaku s EX225?

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/11/is-motorola-joining-the-facebook-phone-bandwagon-with-its-ex225/:
Legrační věc, kterou se právě stalo na na internetových stránkách Bluetooth SIG je: Skupina může mít jen outed Motorola je první telefon Facebook . Jak Unwired Zobrazit oprávněně poukazuje na to, EX225 je pravděpodobně funkce telefonu, který je založen na BREW , jako Android navigační tlačítka nikde k nalezení. Sluchátko ofers dvě varianty, jednu, která podporuje dual-SIM a další, které uspokojí pouze jeden. Dále je téměř identická verze, EX226, zobrazena v samostatném seznamu, který postrádá notoricky známý "F". Oba modely mají společnou 2,4-palcový TFT-LCD displej, 3 megapixelový fotoaparát a pět řádků QWERTY klávesnice - spolu s nemalým výstupek na spodní zadní části přístroje. To je všechno, co máme v tuto chvíli, ale zdá se, že stav by neměl být příliš znepokojeni Moto.

Motorola je spojení telefonu Facebook rozjetého vlaku s EX225? původně objevila na Engadget na ne. 11.09.2011 15:54:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Zobrazit Unwired | zdroj Bluetooth SIG (1) , (2) | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat