neděle 11. září 2011

Spotify a Ford Team společně předvést hudební služby První do auta integrace

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/0qLwg_MSwUY/:
FordSync1

Dnes v TechCrunch Hackathon, Ford, druhá největší automobilka v USA spojila s Spotify, rychle rostoucí švédské hudební službu, která nedávno přijela do USA, aby prokázal aktuální možnosti pro použití v automobilu inovace, aplikace, stejně jako nový hlas aktivované Ford SYNC systém. Jen pro objasnění: Toto není "oficiální partnerství", je to jen chladný hack chtěl ukázat, jak snadné je integrovat s SYNC. Pro ty, kteří neznají, Ford SYNC je ve vozidle komunikační a zábavní systém, který umožňuje řidiči, aby hands-free telefonování, stejně jako ovládání hudby a další zábavy v automobilu s jejich vlastní hlasivky. SYNC nedávno přidána integrace s AppLink (v roce 2011 Ford Fiesta zatím), který umožňuje hands-free použití smartphone aplikace v autě.

V Hackathon Dnes, Ford nabízí vývojářům možnost dozvědět se více o API Sync a ukázat, jak integrovat do aplikací jako Spotify SYNC. Toto je první Spotify v autě integrace, a je to stále první hack, ale je to docela dobrý start. Doufáme, že se to stane dlouhodobě Ford / Spotify strategie.

Ohromný růst smartphone aplikace se objevila potřeba a možnost poskytovat stejné hlasem řízené řešení pro aplikace, které nyní používají řidiči v autě - ale to také musí zůstat v bezpečí. "Podívejte se ma bez použití rukou!" Není nikdy něco, co chcete slyšet, zatímco v autě s někým. SYNC poskytuje uživatelům prostřednictvím hlasové pomoci, s možností snadno ovládat své auto na multimediální aplikace a funkce, a na dnešní Hackathon Spotify je na desce na místě spolujezdce.

Podle Julius Marchwicki, SYNC AppLink programový manažer, TC Hackathon byl ideálním místem pro zahájení poskytnout vývojářům informace, které potřebují na nové API Ford a SDK vývojářům dostat na hacking zábavu v prostředí automobilu, a App dobroty.

Tak právě to, co je možné pro vývojáře synchronizace AppLink v tomto bodě svého vývoje? Při práci s SYNC podporou smartphone aplikací, vývojáři jsou schopni vytvořit hlas uživatelského rozhraní pomocí Sync ve vozidle rozpoznávání řeči systému, zápisu informací na zobrazíte rozhlasové hlavu nebo ve vozidle, dotykový displej, pomocí text-to-speech engine, ve vozidle meny systému, který poskytuje příkazy pro mobilní aplikace, a údaje o vozidle, jako je rychlost, GPS polohu a spotřeby paliva. Všechny dobré věci vědět, a to je hezké vidět, Ford, společnost, která nevypadala tak horké, před několika lety, dostat se na inovacích vlaku.

SYNC AppLink bude k dispozici 10 modelů (vozidla Ford), začátek v roce 2012, včetně Ford Fusion, Fusion Hybrid, Mustang, Shelby, Fiesta, F-150, a další.


Žádné komentáře:

Okomentovat