neděle 11. září 2011

Zeptejte se Engadget: Best Sub-400 dolarů desktop grafické karty na trhu?

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/10/ask-engadget-best-sub-400-desktop-graphics-card-on-the-market/:
Víme, že máte otázky, a pokud máte dost odvahy, aby požádal Světovou odpovědi, tady je na výstupu, aby tak učinily. Tento týden Zeptejte Engadget dotaz přichází k nám od Jamie, který se jen tak náhodou se uprostřed nového PC postavit. Máte-li zájem zaslat poptávku na své vlastní, napište nám linku na prodeji [at] Engadget [dawt] com.

"Jsem v celé věci grafickou kartu, a mohl použít trochu pomoci. Chci být schopen hrát všechny nejnovější tituly (Crysis 2, například) na nejvyšší nastavení, při zachování ceny na co nejnižší úrovni . stavím vlastní PC a mají přidělené stanovená částka peněz, pro každou položku, s $ 400 až $ 500 Maximální rozpočet na GPU. Jakákoli pomoc ocení! "

To není zrovna "rozpočet" nějakou úsek, ale je stále důležité získat co nejvíce pro své dolar. Pro ty, kteří klesli na několik Benjamins do nového GPU v poslední době, jak se vaše rozhodnutí vypracovat pro vás? Nápověda kolega hráč se - i když to znamená, že mu FPS výhodu.

Zeptejte se Engadget: Best Sub-400 dolarů desktop grafické karty na trhu původně objevila na Engadget na So. 10.09.2011 22:36:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat