neděle 11. září 2011

Umělci hack Sony Ericsson Xperia telefony vidět neviditelný svět, používat oheň jako blesk

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/11/artists-hack-sony-ericssons-xperia-phones-to-see-the-unseen-uni/:
Pro většinu z nás, mobilní telefony jsou určeny pro posílání SMS zpráv, volání a možná občas tweet, ale co se stane, když předat některé ze světově nejvíce kreativní myšlení? Dát hackerů, umělců a intelektuálů volnou ruku, aby si s různými Xperia telefonů , Sony zjistili, jak mohou své mobilní telefony ve skutečnosti jsou. Pomocí několika vylepšení a udělátek, umělci byli schopni vytvořit instalaci, která dýchá oheň, když fotíte fotografie, na dálkové ovládání lodi s GPS a kolo, který používá barevná světla, aby jasně stanovila tajná slova viditelné pouze, když zachytil na kameru. Když Sony zeptal astrofyzik Joshua Peek, aby to zkusit, on vzal plnou mapy oblohy a data Telescope vytvořit aplikaci s zblízka pohled na elektromagnetických vzorů na obloze. Aby vytvořil projekt, hudebník Annabel Lindquist složil píseň na zvuky v Paříži natočila s Arc . Teď, když mohl jen jeden mod, aby se zabránilo klesla volání, byli bychom všechno. Videa jejich vynalézavost v akci po přestávce.

Pokračovat ve čtení Umělci hack Sony Ericsson Xperia telefony vidět neviditelné vesmíru, používat oheň jako blesk

Umělci hack Sony Ericsson Xperia telefony vidět neviditelný svět, používat oheň jako blesk původně objevila na Engadget na ne. 11.09.2011 04:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Xperia Studio | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat