neděle 11. září 2011

Kde jsi byl # OnSept11?

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/eOsoupvx1TM/:
WTC Sept11

11. září je naše generace JFK atentát: Každý si pamatuje, kde byli na tom traumatické den. Ať už jste byli v blízkosti útoků v New Yorku, Washingtonu a Pensylvánii nebo sledování v hrůze z dálky, to je den, který změnil naše země a mnozí z našich životů. Dnes bude naplněn pamětní službami a konstantní televize, ale některé ty dojemné vzpomínky jsou již děje na Twitter, kde lidé sdílejí, kde byli a co dělali.

Jeff Jarvis , který byl v blízkosti World Trade Center, který den, dnes je Tweeting z jeho živé vzpomínky na to, co to bylo, být na Ground Zero (bohužel, jeho Twitter účet má rychlost omezena krátce, protože byl Tweeting tolik, ale teď je obnoven). NPR Andy Carvin je shromažďování mnoho tweets a rebroadcasting je pomocí # OnSept11 hashtag (on je také sbírat do Storify zde ).

Každý, kdo má paměť o tom, kde byli a jak se cítí. Žil jsem v San Franciscu v té době, a probudil zprávy. To bylo hned po první letadlo narazí na Světové obchodní centrum a nikdo nevěděl, co se děje. Obrátil jsem se na televizi a zavolal mé přítelkyni v New Yorku (který je nyní moje manželka). Ona byla na Páté Avenue sledoval kouř vlající z jedné z věží. Pak druhé letadlo narazilo, že hovory se už projít, a země přišla se skřípěním zastavil. Alespoň na pár dní. Letadla byla založena a nikdo by jít blízko vysoké budovy kdekoli. Kde jsi byl # OnSept11?


Jeff Jarvis
Viděl jsem lidi, kteří nic jiného, ​​i Snapple ledový čaj, umýt prach z sami. # 911

Žádné komentáře:

Okomentovat