pátek 9. září 2011

Vodafone Xone výzkumné a vývojové centrum otevírá své dveře v Silicon Valley, chce pomoci začínajícím růstu

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/09/vodafone-xone-randd-center-opens-its-doors-in-silicon-valley-want/:
Verizon to dělá , tak proč ne Vodafone taky? To je pravda, lidi, velké červené telco ze zahraničí, se rozhodla dostat se do swingu věcí v Silicon Valley s novou Vodafone Xone centrum výzkumu a vývoje v Redwood City v Kalifornii. Na rozdíl od aplikací VZW inovační centrum jen pár mil severně od San Franciska, je zaměřena na identifikaci Xone začínající s potenciálem a uvedení jejich nápadů na nejlepší cestě k proof-of-concept pokusy. Aby bylo možné učinit, centrum poskytuje odborné znalosti, obchodní poradenství a přístup k jeho laboratoře, aby zajistily, že produkty jsou kompatibilní s globálními 2G Vodafone, HSPA a LTE sítě. Toto centrum výzkumu a vývoje je v souladu s Verizon zařízení v Massachusetts , a tak začínající podnikatelé mít přístup k infrastruktuře americký LTE, taky. Dostali jsme možnost vyzkoušet nový podnikatelský inkubátor sami, tak čtěte dál více.

Galerie: Vodafone Xone

Pokračovat ve čtení Vodafone Xone výzkumné a vývojové centrum otevírá své dveře v Silicon Valley, chce pomoci začínajícím růstu

Vodafone Xone výzkumné a vývojové centrum otevírá své dveře v Silicon Valley, chce pomoci začínajícím růstu původně objevila na Engadget na Pá. 09.09.2011 12:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Vodafone | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat