pátek 9. září 2011

Windows 8 přinese Hyper-V virtualizační technologie pro všechny, pokročilé uživatele radovat

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/08/windows-8-will-deliver-hyper-v-virtualization-tech-to-all-power/:
Hyper-V
Slyšet pitomců? Windows 8 se budou dodávat s Hyper-V virtualizační software integrovaný do OS. Až dosud byl Hyper-V pouze serverových produktů společnosti Microsoft, ale nyní spotřebitelé (ať se starají, nebo ne), budou moci oheň virtuálních strojů bez nutnosti stahovat VirtualBox nebo nějaký jiný VM Software Suite. Nyní se průměrný člověk pravděpodobně nebude příliš zabývat tím, ale moc uživatelé budou nadšeni. A pokud se virtualizace mohou být integrovány do zvýšení bezpečnosti (pomocí tzv. sandboxu) a kompatibilitu se staršími aplikacemi (například pomocí včetně licence XP), může to být obrovská výhoda pro běžné uživatele - i když oni si neuvědomují, že je tam . Pro více informací o Hyper-V od DEVS Windows 8, včetně hezké demo video, podívejte se na zdrojový odkaz.

Windows 8 přinese Hyper-V virtualizační technologie pro všechny, Power Users radovat původně objevila na Engadget na Čt. 08.09.2011 20:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Tech Extreme | zdroj Stavební Windows 8 | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat