pátek 9. září 2011

Vestel, Rozsah přinese Android hry televizory s "all-you-je-jíst" předplacené služby

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/08/vestel-extent-bring-android-games-to-tvs-with-all-you-can-eat/:
Zrovna minulý týden Vestel byl zaneprázdněn ukazuje jeho BitTorrent televize certifikované , a nyní společnosti spolupracují s rozšířenou doručit Android hry do svého Boob Tube - a to je dělá tak tím, že hraje z vašeho lásku bezednou bufetu. Popsal jako "svět je nejprve všichni-you-lze-jíst hry TV Android předplacenou službou," GameTanium umožňuje uživatelům Vestel Smart Box set-top box pro přístup sadu TV-optimalizované hry v pohodlí svého obývacího pokoje a díky své Android telefony regulátory. A co víc, služba umožňuje přepínat mezi nimi jejich PC, mobil, tablet nebo televizi, aniž by ztratil své místo ve hře. Služba bude debutoval tento týden na IBC , ale pokud toto oznámení opustila chuť na víc, je tu vždy Golden Corral. PR plné čeká na vás a vaše břicho po přestávce.

Pokračovat ve čtení Vestel, Rozsah přinese Android hry televizory s "all-you-je-jíst" předplacené služby

Vestel, Rozsah přinese Android hry televizory s "all-you-je-jíst" předplacenou službou původně objevila na Engadget na čt. 08.9.2011 20:21:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Rozsah | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat