pátek 9. září 2011

Fring na trh hřiště na chatu skupiny video s přáteli nebo náhody (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/09/fring-launches-playgrounds-for-group-video-chat-with-friends-or/:
Všichni si pamatujeme, že kope v anonymní chat maskována za bezpečnost přezdívky, ale dnes Fring oznámila nový způsob, jak jednat s náhody - tentokrát s videem. Hřiště umožňuje uživatelům založit si vlastní video chat, nebo se připojit k existující místnosti na téma, s přáteli nebo úplně cizí. Viděli jsme čtyři tak video z aplikace dříve , ale nové funkce se ještě o krok dál - podobné spojení Hangout v Google +, pouze na mobilní telefon. I když to zní creepily Chatroulette-ish, je to zdarma (na rozdíl od Skype skupina videohovory) a práce na informačních povinností a Android telefony - a tak do toho, aby vrcholu a vidět, co se vlastně děje v "Death Voldemort jedlík" kanál. Podívejte se na demo a plnou PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení Fring na trh hřiště pro konverzační skupiny video s přáteli nebo náhody (video)

Fring na trh hřiště na chatu skupiny video s přáteli nebo náhody (video) původně objevila na Engadget na Pá. 09.09.2011 08:40:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Fring | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat