pátek 9. září 2011

Notifo vklouznout do Deadpool

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/tRyyBvlmymA/:
notifo

Notifo, YC podporovaný společnosti jsme kdysi popsal jako "jednoduchý mobilní platforma oznámení na všechno", je bednění okna a míří Deadpool.

Nápad byl jednoduchý: Notifo by potrubí v reálném čase oznámení od téměř všude - ať už je to Twitter, nebo Hacker News, nebo GitHub, či Facebook, nebo Growl kompatibilní aplikace na vašem počítači - na vaše mobilní zařízení, dlouho předtím, než většina z těchto služeb si aplikace, které by mohly zvládnout tuto povinnost sami. Později po silnici, Notifo se zdvojnásobil svůj server funkčnost tím, že hodí ve volném uživatele k uživateli chatu .

Bohužel, výrobek prostě nikdy podařilo najít uživatelskou základnu.

Ve světě, kde téměř každá služba má Přijďte se cca o jejich vlastní, stejně jako služby Notifo se bohužel stala trošku nadbytečné. Mezitím konkurenční alternativy, jako Boxcar (na straně aplikace) a Urban vzducholoď (na vydavatele / na straně serveru), které vyplňují veškeré přetrvávající mezery.

Notifo zakladatel Čad Etzel říká, že už se přesunul na jinou práci, a spoluzakladatel Paul Stamatiou přestěhovala do PicPlum ( které jsme probrali tady ) před chvílí. Notifo zůstane funkční, dokud serveru peněz vyschne - ale od této chvíle bude existovat žádné další vývojové práce.


Společnost: Notifo

Notifo je mobilní aplikace a platformu, která umožňuje libovolné webové stránky nebo služby snadno vytvořit mobilní oznámení. I když je to v současné době pouze iPhone, je plán ...

Další informace

Žádné komentáře:

Okomentovat