pátek 9. září 2011

Samsung High Fidelity Funkce aplikace umožňuje Mango GPS ruskou podporu

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/08/samsung-high-fidelity-position-app-gives-mango-gps-a-russian-boo/:
Používání telefonu GPS, aby vás dolů ulicích města může být někdy otřesný zážitek, a to zejména v signálu blackspots (nebo tam, kde je mírný vánek). Naštěstí je tu efektní nové řešení - pro některé z vás aspoň. High Fidelity pozice je aplikace přímo pro Samsung Mango telefonů supercharges modul GPS s dvěma upgrady na pomoc umístění. První využívá on-board akcelerometr a kompas pomoci Windows 7 zařízení, orientovat se v přeplněných městských ulicích. Druhá je, že nyní přístup GLONASS - ruský ekvivalent GPS - přesně určit svou polohu s přesností několika metrů. Po instalaci aplikace je viditelná pouze v menu Nastavení, kde budete muset aktivovat. Můžeme také očekávat, že více GLONASS v budoucnosti, neboť zavedení ruského dovozních daní o 25 procent na jakémkoli zařízení, které je neslučitelné se sovětskou standard, a výrobci nebudou chtít, aby se hit takového rozsahu na funkce, které můžete použít. Samsung WP7.5 majitelé, kteří chtějí omluvu za slavit triumfy Gagarin, Sputnik a Laika najdete aplikace k dispozici zdroj níže uvedeném odkazu.

Samsung High Fidelity Funkce aplikace umožňuje Mango GPS ruské podpoře původně objevila na Engadget na čt. 08.9.2011 21:06:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink wpcentral | zdroj Tržiště | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat