pátek 9. září 2011

Německý soud potvrdí příkaz proti Galaxy tab 10,1 Samsung, Apple vyhrál celostátní zákaz

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/09/german-court-upholds-injunction-against-samsung-galaxy-tab-10-1/:
Německý soud zváží na zdánlivě Apple nekonečného patent boji proti Samsung, a to není dobré pro Galaxy tab hledá uživatele. V rozhodnutí vydal dnes, Düsseldorf Vrchní zemský soud potvrdil minulý měsíc předběžné opatření , které zakazuje prodej Galaxy tab 10,1 v Německu. Citovat břidlice je "minimalistický, moderní podobě," předseda senátu Johanna Brueckner-Hoffmann zjistil, že Samsung tablet medvědy "jasný dojem podobnosti" s iPad 2, což zaslouží celonárodní zákaz. "Soud je toho názoru, že Apple má minimalistický design není jen technické řešení, aby tablet počítače," vysvětlil Brueckner-Hoffmann, "ostatní konstrukce jsou možné." Začátkem tohoto týdne, jak jste si možná vzpomenou, Apple získal zvláštní příkaz proti Galaxy tab 7.7 v Düsseldorfu, ale Samsung je ještě uvedl, že rozhodnutí nižšího soudu. Soud zastavil, nicméně, volat po celé EU příkaz proti 10,1-palcový břidlice, argumentovat, že "by to mohlo být kompetentní, aby celoevropský zákaz pro firmu se sídlem mimo území Evropské unie, pokud tato firma německé dceřiné společnosti. " Samsung se zatím plánuje odvolání rozhodnutí v soud vyššího stupně, se mluvčí firmy vydávající se až příliš známé tvrzení: "Jsme zklamáni tímto rozhodnutím, a věří, že to výrazně omezuje možnost výběru pro spotřebitele v Německu."

Německý soud potvrdí příkaz proti Galaxy tab 10,1 Samsung, Apple získal celonárodní zákaz původně objevila na Engadget na Pá. 09.09.2011 07:05:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Světa počítačů | zdroj AFP | Přeposlat |

Žádné komentáře:

Okomentovat