pátek 9. září 2011

Microsoft se vypařuje Cloud Zkrátka, listy až 365 milionů uživatelů bez přístupu na čtyři hodiny

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/sZ44voOqDaY/:
internet-kill-switch

První e-mail hit TechCrunch tip linku v 11:32. Ostatní rychle následoval říká totéž: hlavní Microsoft cloud služeb se na celém světě. Hotmail, SkyDrive, a Microsoft nedávno zahájil Google Dokumenty konkurent , Office 365 byly všechny nepřístupný. Uživatelé se na Twitter a náš tip linku vyjádřit svůj vztek, ale pak asi čtyři hodiny poté, co šel offline, byly obnoveny služby s malým vysvětlením pro prostoji od společnosti Microsoft.

Oficiální Microsoft blogy a Twitter účtů bylo obsazeno hašení malého public relations světlice up, ale takové věci se stávají, a tam bylo malé mluvčí mohl dělat, ale říci, uživatelé sedět. Servery mohou jít dolů. Databáze může být vymazán. Elektrické vedení je třeba odstranit.

Kolem 03:00 EST ráno služby začal pracovat znovu. Microsoft oznámil prostřednictvím Windows Live blog , že DNS servery byly obnoveny a většina zákazníků by měl vidět služeb obnoven do 30 minut.


Společnost stručně vysvětlil na jiném blogu, že výpadek byl způsoben výpadkem napájení jižní Kalifornie, která, pokud se podíváte na prostoje, se hodí spíše dobře. Nicméně, bylo to místo později vytáhl a Microsoft zatím potvrdit, že zpráva. (Screenshot svolením ITnews AU )

To se stává, že je podruhé za méně než měsíc, Office 365 šel dolů. Poslední výpadek trval 3 hodiny a budete vyzváni Microsoft nabízet zákazníkům - budete muset zaplatit za Office 365 - 25% sleva pro jejich problémy. Žádné slovo slevy tentokrát.

Tak jako to, že na začátku dne pro většinu Evropy, velká část služeb cloud Microsoft šel offline, a byl obnoven během několika hodin později. Každý vidí on-line služby výpadky, ale to poslední hit na službě Microsoft je další překážku především pro své ach-tak-důležité odpověď na Google Docs. Uptime je rozhodující pro cloud služeb a Microsoft jak se zpožděním, není přesně ukázala, že může poskytnout spolehlivé služby. Zde je doufal, že zbytek roku dopadne lépe pro Office 365.


Společnost: Microsoft
Datum spuštění: 04.4.1974

Žádné komentáře:

Okomentovat