pátek 9. září 2011

Sony přináší nové streamování médií box a aktualizována Google TV hardwaru CEDIA

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/08/sony-brings-new-media-streaming-box-and-updated-google-tv-hardwa/:
Včera byl velký den pro 4K projektor Sony (ještě bez přesné ceny, ale zástupci zmíněných bylo by pod $ 25k - víme, že si můžete dovolit, že) a debut USA o jejich funky 3D helmu , ale teď, že přehlídka CEDIA podlahy je otevřena jsme se zastavili jeho stánku a dostal do rukou několika dalšími dárky. V jednom rohu jsme dostali svůj Google hardware TV , aktualizováno téměř verzi upgradovat na Honeycomb a předvádění některé zvýrazněné Apps vybral od Google. V průběhu v jiných, máme novou SMP-N200 stuha. Podívejte se do galerie na několik zaskočí nás hrabání SMP-N200 (menší než chléb box, tak větší než Roku 2) a po přestávce, živé demonstrace Google TV běží Honeycomb - Není to moc, ale to považují za chuť, než Google poskytuje trh a další dobroty kolem konce tohoto měsíce.

Pokračovat ve čtení Sony přináší nová media streaming box a aktualizuje Google TV hardwaru CEDIA

Sony přináší nové streamování médií box a aktualizována Google TV hardwaru CEDIA původně objevila na Engadget na čt. 08.09.2011 21:27:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat