pátek 9. září 2011

Twitter zavírá $ 400M Sekundární nabídka zítra

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/ClIJDudkauY/:
Screen Shot 2011-09-08 at 6.41.47 PM

Twitter generální ředitel Dick Costolo potvrdila své první splátka 400 milionů amerických dolarů na 800 milionů dolarů řady G dnes ráno řekl, že společnost má právě uzavřený "více peněz, než jsem nikdy neviděl", a proto byl v žádném spěchu IPO.

Celá série G, který zahrnoval Yuri Milner je DST, institucionálních klientů, T Rowe Price je skupina fondů, Chris Sacca a jiní, byl rozdělen do dvou částí, první 400 milionů amerických dolarů jde přímo na Twitter pro prioritní akcie a druhý 400 milionů dolar používán vyplatit zaměstnancům i stávajících akcionářů. Finanční hodnoty společnosti v ~ 8 miliard dolarů a přibližně 16 dolarů za akcii.

Fortune je Dan Primack dnes ráno hlásil , že druhá tranše, že financování je v současné době dokončují, a já jsem se potvrdilo více zdrojů, že nabídku na zaměstnance Twitter končí zítra ve 4 hod. PST. Žádné další dokumenty podle přijímá kupující po uplynutí této doby.

Twitter zaměstnanci mohou v současné době prodat pouze 20% jejich akcií před likvidity událostí, az toho, co slyším mnoho nevybíráte prodávat v plné výši, které mají právo prodávat v této dohodě. Primack hlásí, že stávající investoři Spark kapitál a Union Square Ventures této příležitosti k prodeji stávajících akcií, ale to později investoři Benchmark kapitál a Insight Venture Partners doposud držel na své.

Prostředků půjde z těchto nabídkových akcie na 20. září.


Společnost: Twitter
Financování: $ 760m

Twitter, založený Jack Dorsey, Biz Stone, a Evan Williams v březnu 2006 (zveřejněna v červenci 2006), je sociální sítí a mikro-blogování služba, která umožňuje uživatelům ...

<

Žádné komentáře:

Okomentovat