pátek 9. září 2011

Adobe představuje nové softwarové nástroje, dodává iOS kompatibilní streamované video volby

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/09/adobe-unveils-new-software-tools-adds-ios-compatible-streaming/:
Adobe Na Mezinárodní úmluva vysílání (IBC) v Amsterdamu včera, Adobe představila zabil nová softwarová řešení, včetně Adobe Pass, Flash Access 3.0 a Flash Media Server 4.5. Pass umožňuje kabelových operátorů a dalších poskytovatelů obsahu, aby streamování TV z více zdrojů pomocí jednotného přihlášení řešení, a přístup je ochrana obsahu platforma, která nyní může dodávat streamování videa na mobilní zařízení. Ale je to Media Server 4.5, která byla sbírat největší pozornost tisku, díky jeho podpoře IOS. Nyní nejsou příliš nadšeni, stále nemůžete vlastně používat Flash na iPhone. Ale poslední verze softwaru nabízí možnost streamovat video pomocí Apple-protokolu HTTP Live Streaming formátu. Takže, ještě žádný Kongregate pro iPhone uživatele, ale partnery, jako MediaPlatform nyní dát živě vysílá na iPad. Podívejte se na PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení Adobe uvádí nové softwarové nástroje, dodává iOS kompatibilní streamované video volby

Adobe představuje nové softwarové nástroje, dodává iOS kompatibilní streamované video volby původně objevila na Engadget na Pá. 09.09.2011 16:43:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat