úterý 2. srpna 2011

Co OMGPOP dověděla od jednoho milionu stažení na Puppy Love

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/-P4SzttOatE/:

Je to pravda. Každý, kdo miluje štěňata. Online herní server OMGPOP moudře rozhodl Puppy svět se první iPhone hry. V mobilní hře budete starat se o štěňata, dát jim na děti a zvýšení štěstí na světě. V posledních dvou týdnech od startu, hra byla stažena téměř milion doby už, a je jak mezi TOP 100 volných her a top 100 grossing hry (hráči se mohou od kosti a další virtuální předměty za 99 centů a výše).

Kromě těchto ukazatelů marnost , generální ředitel společnosti Dan Porter OMGPOP nabízí následující statistiky. Čtvrtina lidí, kteří si stáhli aplikaci, nebo 250.000, se počet aktivních uživatelů. Dvě třetiny z nich jsou vlastně hrát hru proti registraci. (Velmi vysoká 94 procent lidí, kteří se stáhnout aplikaci skutečně otevřít ho alespoň jednou). A zatím je společnost vidí aktivních uživatelů utratí v průměru o 8 centů denně na virtuálním zboží (zůstatkové pro všechny uživatele, některé pokročilé uživatele utrácet více než 50 dolarů na peněžních balení, které lze vyměnit za lepší štěňata, pokoj dekorace, a Pelíšky. Hra je již nyní o $ 20,000 na den.

V podmínkách, kde všechny tyto verze jsou vlastně zač, to je kombinace kříže propagace na omgpop.com a Facebook aplikace (20 procent), placená reklama (20 procent), a bez vystavení prostřednictvím iTunes grafy a virové sdílení (60 procent). "Pro každého uživatele platíme získat vidíme 6 více uživatelů zdarma," říká Porter.

Jaká byla jeho největší chyba? "Pokud bychom měli dělat všechno znovu, museli bychom je podporován pouze iPhone 4," říká. Hra se hraje nejlépe na iPhone 4, protože využívá všech hardware k tomu, aby tato roztomilá štěňátka, ale jak to stalo se více populární lidí starších telefonů začaly stahovat také. Zpočátku se dostal stovky 5-hvězdičkový hodnocení, ale pak začala hromadit spousta 1-hvězdičkový hodnocení, protože hra havaroval starší iPhone. Jakmile spustíte si aplikaci, musíte mít podporu stejná zařízení si vyrazil s, a iPhone 4 uživatelé co nejvíce peněz pro OMGPOP stejně.


Žádné komentáře:

Okomentovat