úterý 2. srpna 2011

Nový trojan Android mohou nahrávat telefonní hovory, vystavit nepříjemné fantasy baseball diskuse

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/02/new-android-trojan-can-record-phone-calls-expose-your-embarrass/:
Malware oprávnění Mobilní malware není nic nového, a to zejména pro uživatele Android, kteří trénovali sami orientovat se v některých stinných uličkách Zpět na trhu. Pokuta lidi na CA Technologies narazil na zajímavý nový trojan ale, že dělá něco trochu víc skličující, než maximální své kreditní karty - zaznamenává vaší konverzace. Neexistuje žádný důkaz, že k tomu skutečně našlo cestu do volné přírody zatím, ale je docela možné, že některé hanebným developer mohl zachytit vaše hovory a odesílat je na vzdálený server. Je zřejmé, že to neplatí pro váš velký zájem o tradiční Cyber ​​hůl, ale podezřelé významný jiní a firemní špióni mohou mít žně s takovými schopnostmi. Jediné, co můžeme udělat, je doporučujeme zůstat ostražité a udržovat zdravou dávku paranoie o všech aplikací v telefonu.

Nový trojan Android mohou nahrávat telefonní hovory, vystavit nepříjemné fantasy baseball diskuse původně objevila na Engadget na út. 2.08.2011 11:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Pocket Kč | zdroj CA Technologies | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat