úterý 2. srpna 2011

Tokyo Institute of Technology SOINN robot sám učí sloužit lidem (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/01/tokyo-institute-of-technologys-soinn-robot-teaches-itself-to-se/:
Roboti jsou nahrazovat stále více a více lidí pracujících pro docela nějaký čas, ale ve většině případů to jsou stále jen je naprogramovaná, aby plnění specifických úkolů. Jak vyplývá z tohoto bot vypracované skupinou Hasegawa na Tokyo Institute of Technology, nicméně, tam je také rostoucí počet schopných učení se nějaké nové triky, a jsou stále chytřejší každý den. Tento jeden konkrétní používá, co se nazývá samoorganizující se neuronové sítě inkrementální (nebo SOINN), která umožňuje stavět do základní znalostí, že to může vztahovat na nové úkoly a dělat kvalifikované odhady o tom, jak postupovat s nimi - v tomto případě, nalil sklenici vody a pak pád ledu v něm (nebo co to má být vody a ledu, přinejmenším). Hlava na předchozí pauza na video.

Pokračovat ve čtení Tokyo Institute of Technology SOINN robot sám učí sloužit lidem (video)

Tokyo Institute of Technology SOINN robot sám učí sloužit lidem (video) původně objevila na Engadget na Po. 01.8.2011 16:45:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj DigInfo TV | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat