úterý 2. srpna 2011

Skládací, Elektrické kolo je ve Vídni, ale praktický Dorky

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/19BEDm5YCAQ/:

Spojené státy zatím připojit ke zbytku světa v rozsáhlé nasazení poháněl kola, a pochybuji, tento konkrétní položky se změní, ale je to vždycky, když za zmínku, pěkný, praktický vůz jako je tento se ukáže. To je tzv. kolo ve Vídni, a je navržen Valentin Vodev z Pixstudio , design studio (samozřejmě) na (přirozeně) ve Vídni.

Jeho úzká (jen 35 cm široký) trojkolka rámu znamená extra stabilitu pro náklad na zadních kol a zároveň nabídnout podobné manipulace. Platforma v zadní rozšiřuje a je to zajímavý hexagonální pod které se hodí na něj pro uložení potravin, helmy, nebo stromy, zřejmě.

K dispozici je elektrický motor, který může pohánět jej samostatně, nebo můžete nastavit tak, aby pedál pomoci. Pixstudio tvrdí, že kola se jít až na 60 km na obvinění, ale předpokládám, že to bez nákladu a ve Vídni velkých dopravních ochotni pedál trochu. A jiný zdroj uvádí 40 až 60 mil, což je samozřejmě více - takže možná, že nejste zcela jisti, že dosud.

Kromě řady, které, ať už 30 nebo 60 kilometrů, je vhodný pro každodenní pochůzku, běh, to vyklopí pro skladování, jak můžete vidět na obrázku vpravo. Jak jsem řekl, praktický, že jo? Pokud to není příliš těžké, mohlo by snadno být do dvou let nebo kroky k bytu. Řekněme, že můj byt.

Kolo ve Vídni se zdá být vývoj studia "Biquattro" prototyp , který byl aktualizován, vyhlazeny, a maloval na výrobu nové verze. Není to ještě můžete zakoupit, je právě dnes uveden v "pracovní prototyp" podobě pro veřejnost na eko-rallye Bridgestone .

[Přes MocoLoco ]



Žádné komentáře:

Okomentovat